Overfreser

Overfreser som tilbys som kuttere med sveisede HSS- eller HM-tips, kuttehoder med utskiftbare innsatser og spiralmonolitiske kuttere. Shank cutters med tips fra høyhastighets stål (HSS) designet for profesjonell bearbeiding av solidt mykt og karbid (HM) tips beregnet for profesjonell bearbeiding av solidt mykt og hardt tre, limt tre og andre trebaserte materialer.

Shank cutters og cutter heads er laget av høyeste kvalitet høyhastighets skjære stål i spesiell varmebehandling teknologi, som har blitt riktig valgt for den type arbeid, parametere og forhold som styrer bearbeiding, for å garantere riktig arbeid av verktøy, både i standard og ekstreme forhold. Mønolittiske spiralskjærere er produsert helt av karbid i avansert profilskarperingsteknologi.

Verktøyene er utformet og produsert med eller uten vinkler og optimalisert chipflow, samt geometrisk styring av chipflow opp eller ned, avhengig av behov, i tilfelle monolithic shank cutters. Meget presis balansering av verktøyene gjør det mulig å arbeide med rotasjonshastighet opptil 24 000 rpm. Alle skaftverktøy er hovedsakelig designet for CNC-maskiner.

Alle typer kutter og skjærehoder er produsert på moderne CNC-maskiner av verdensberømte produsenter, noe som garanterer høy nøyaktighet og presisjon av de produserte verktøyene. Konstruksjon og produksjon forblir i samsvar med alle sikkerhetsstandarder EN / PN-847-1 om verktøy for mekanisk trebearbeiding.

Kapittel Shank-verktøyet inneholder kun eksempeltyper av kutter og kutterhoder og sett med kuttehoder med grunnleggende dimensjoner. På forespørsel kan vi foreslå, designe og produsere et riktig verktøy for den nødvendige typen arbeid, materiale, parametere og forhold under bearbeiding. Produksjonstiden for katalogklippere eller sett angitt med «+» samt spesialverktøy laget på kundens forespørsel, tar i de fleste tilfeller ikke mer enn 10-15 virkedager.

Ordrer bør omfatte:

  • Ytre diameter (D) eller diameterområde,
  • Skaftdiameter (d),
  • Skaftlengde (r),
  • Antall tenner (z) eller spindelrotasjonshastighet og feedspeed,
  • Type maskinert materiale,
  • Profil tegning med dimensjoner eller profil prøve,
  • Andre opplysninger som er relevante for utforming og produksjonsprosess.

Prisforespørsel

6 + 11 =