Borr

Driller med HM-arbeidsdel og holder laget av stål permanent sammen med karbid, loddetolle øvelser og monolittiske øvelser laget helt fra HM. Driller med HM tips, designet for profesjonell maskinering av solid myk, hard og limt tre og andre trebaserte materialer. De brukes til gjennomboring og boring, boring og boring av hengselkasser.

Driller er produsert av høyeste kvalitet karbid i en spesiell formgivningsteknologi, riktig valgt for bearbeidingsprosessen og materialet, samt type arbeid, parametere og forhold som hersker under bearbeiding, for å sikre riktig arbeid av verktøyet og flippen fra bearbeidingssonen både i standard og ekstreme forhold. Monolittiske øvelser er laget av høykvalitets smal karbid i den avanserte profilskarpteknologien.

Verktøyene er designet og produsert med et spesielt rake-ansikt og optimalisert chipflow. Meget presis produksjon gjør det mulig å arbeide med rotasjonshastighet opp til 9000 rpm. Alle øvelser er produsert på moderne CNC-maskiner av verdensberømte produsenter, noe som garanterer høy nøyaktighet og presisjon av de produserte verktøyene. Kvalitetskontrollen foregår direkte på maskinen ved hjelp av spesielle målesystemer så vel som utenfor maskinen på spesielle måleapparater. Konstruksjon og produksjon forblir i samsvar med alle sikkerhetsstandarder EN / PN-847-1 om verktøy for mekanisk trebearbeiding.

På spesiell forespørsel kan vi foreslå, designe og produsere et riktig verktøy for den nødvendige typen maskin, materiale og parametere og arbeidsforhold. Produksjonstiden for øvelser merket som «+» samt spesielle som er laget på kundens forespørsel, overstiger vanligvis ikke 9-15 virkedager.

Ordrer bør inkludere

  • Arbeidsdelediameter (D),
  • Skaftdelediameter (d),
  • Skaftlengde (r),
  • Arbeider del lengde (h),
  • Type maskinert materiale,
  • Profil tegning med dimensjoner eller profil prøve,
  • Annen informasjon relevant for utforming og produksjonsprosess.

Prisforespørsel

5 + 6 =