Kuttehoder

Planer og pre-planer cutter hoder med høyhastighets stålkniver (HSS) designet for profesjonell bearbeiding av solidt mykt tre og karbid (HM) kniver designet for profesjonell bearbeiding av solidt mykt og hardt tre, limt tre og andre trebaserte materialer. Den andre typen skjærehoder for bearbeiding av form overflater med profilkniver (HSS) og karbidform kniver som utskiftbare innsatser. Kniver til kuttehoder er laget av høyeste kvalitet høyhastighets skjærestål i spesiell varmebehandlingsteknologi, i vakuumvarmer, som er riktig valgt for arbeidstype, parametere og forhold som gjelder under bearbeiding, for å garantere riktig Verktøyets arbeid, både i standard og ekstreme forhold.

Cutters hoder kapittel inneholder bare eksempeltyper og modeller av cutterhoder og sett med cutterhoder med grunnleggende dimensjoner. Stor del av tilbudet er kuttehoder på kundens spesielle forespørsel, møte kjøperens spesifikke krav. Før vi starter design- og produksjonsprosessen tar vi hensyn til mange problemer knyttet til kundens krav som forventet bearbeidingskvalitet, type og parametere for maskinen, arbeidsemnet og mange andre. Vi tilbyr også spesialverktøy med ren vinkel, optimalisert brikkstrøm og hydroklamping, designet for profesjonell, presis fremstilling av massivt tre og andre trebaserte materialer med fôringshastighet på opptil 200 m / min. Våre kuttehodene er produsert med forskjellige klemmetyper, men vi legger spesielt vekt på hydroklamping eller alle typer klemmer på HSK shank og HSK 85-klemming. Klemkonstruksjonen sikrer utløps toleranse til minimum. Takket være hydrosystemet og HSK 85, som muliggjør perfekt balansering av verktøyet, oppnår vi meget høy overflatekvalitet og evne til å arbeide med høy kutting og fôringshastighet.

Tidspunkt for utforming og produksjonsprosess av kuttehoder og sett med kuttehoder på kundens spesielle forespørsel, går vanligvis ikke over 10 virkedager etter at alle detaljer er godkjent. Standard kutterhoder dimensjonsområde med Dmax = 400 mm og Bmax = 350 mm, unntatt spiralskårhodene type G309 og G509, for hvilke Bmax = 250 mm. Ved bearbeiding av bredere elementer, utformer og produserer vi sett med kutterhoder som består av flere hoder.

Alle typer kutterhoder er produsert på moderne CNC-maskiner av verdensberømte produsenter, noe som garanterer høy nøyaktighet og presisjon av de produserte verktøyene. Interorasjonell og endelig kontroll verifiserer produksjonen av verktøy og garanterer at hvert verktøy som sendes til klienten, er produsert i henhold til teknisk dokumentasjon og standarder. Konstruksjon og produksjon forblir i samsvar med alle sikkerhetsstandarder EN / PN-847-1 om verktøy for mekanisk trebearbeiding.

Ordrer bør omfatte:

  • Ytre diameter (D) eller diameterområde,
  • Borediameter (d),
  • Antall tenner (z) eller spindelrotasjonshastighet og matehastighet,
  • Type maskinert materiale,
  • Profil tegning med dimensjoner eller profil prøve,
  • Andre opplysninger som er relevante for design og produksjonprosess.

Prisforespørsel

15 + 7 =