Belagte (loddet) kuttere

Belagte (loddet) kutter med høyhastighets ståltips (HSS) designet for profesjonell bearbeiding av massivt mykt og hardt tre, limt tre og andre trebaserte materialer. De brukes til bearbeiding av flate flater, spor, rabatter og dekorative plater med komplekse former. Kuttere og sett av kuttere er laget av høyeste høyhastighets kappestål i spesiell varmebehandlingsteknologi, som har blitt riktig valgt for arbeidstype, parametere og forhold som gjelder under bearbeiding, for å sikre riktig arbeid av verktøy både i standard og ekstreme forhold.

Alle typer kutter er produsert på moderne CNC-maskiner fra verdensberømte produsenter, noe som garanterer høy nøyaktighet og presisjon av de produserte verktøyene. Konstruksjon og produksjon forblir i samsvar med alle sikkerhetsstandarder EN / PN-847-1 om verktøy for mekanisk trebearbeiding.

Valgfritt tilbyr vi kuttere og sett med skjærvinkel og optimalisert brikkstrøm, montert på hydrohylser, designet for profesjonell, presis bearbeiding av massivt tre og trebaserte materialer med fôringshastighet på opptil 200 m / min. På forespørsel kan vi foreslå, designe og produsere et riktig verktøy for den nødvendige typen arbeid, materiale, parametre og forhold under bearbeiding. Produksjonstiden for katalogklippere eller sett angitt med «+» samt spesialverktøy laget på kundens forespørsel, tar i de fleste tilfeller ikke mer enn 10 virkedager.

Ordrer bør inkludere

  • Ytre diameter (D) eller diameterområde,
  • Borediameter (d),
  • Antall tenner (z) eller spindelrotasjonshastighet og matehastighet,
  • Type maskinert materiale,
  • Profil tegning med dimensjoner eller profilprøve.

Prisforespørsel

12 + 5 =