Diamantverktøy for treindustri

Verktøy med DIA-tips designet for profesjonell bearbeiding av massivt tre og andre trebaserte materialer som chipboard, laminater, MDF, HDF, PVC og CORIAN. Bruk og utførelse av en riktig diamant øker levetiden til verktøyene i forhold til tradisjonelle verktøy med karbid (HM) -blader.

Hvert DIA-spesialverktøy eller sett med verktøy er riktig valgt for arbeidstype, parametere og forhold som gjelder under bearbeiding, for å sikre riktig arbeid i verktøyet, både i standard og ekstreme forhold.DIA-verktøy er produsert med ulike klemmetyper, men vi legger spesielt vekt på hydroklamping eller alle typer klemme på koniske HSK shanks. Klemmekonstruksjonen garanterer utløps toleranse redusert til minimum.

Takket være hydrosystemet, som muliggjør perfekt balansering av verktøyet, oppnår vi meget høy overflatekvalitet og evne til å arbeide med høy kutting og fôringshastighet.

Alle typer kutterhoder er produsert på moderne CNC-maskiner av verdensberømte produsenter, noe som garanterer høy nøyaktighet og presisjon av de produserte verktøyene. Konstruksjon og produksjon forblir i samsvar med alle sikkerhetsstandarder EN / PN-847-1 om verktøy for mekanisk trebearbeiding. Tidspunkt for design og produksjonsprosess med kuttere eller katalogsett merket med «+» samt spesialverktøy laget på kundens spesielle forespørsel, overstiger vanligvis ikke 10-15 virkedager etter å ha blitt enige om alle detaljer.

 

Ordrer bør omfatte:

  • Ytre diameter (D) eller diameterområde,
  • Borediameter (d),
  • Antall tenner (z) eller spindelrotasjonshastighet og matehastighet,
  • Type maskinert materiale,
  • Profil tegning med dimensjoner eller profil prøve,
  • Andre opplysninger som er relevante for design og produksjonprosess.

Prisforespørsel

15 + 3 =