Hoggekniver

Hoggekniver med karbidstopper (HM) designet for profesjonell bearbeiding av solidt mykt og hardt tre, limt tre og annet trebasert materiale. Som standard inkluderer hver hogger GSZ-01 et sagblad, en hogger med segmenter og en spesiell hylse; GSZ-02 og GSZ-03 inkluderer et sagblad, en kutter og en hylse. Hoggekniver under formatering av massivt tre arbeider uassistert og under bearbeiding av trebaserte materialer de samarbeider med et scoring savblad.

Hoggekniver er laget av høyeste kvalitet stål i spesiell varmebehandlingsteknologi, i en vakuumvarmer, som har blitt riktig valgt for den type arbeid, parametere og forhold som gjelder under bearbeiding, for å sikre riktig arbeid av verktøyet, både i standard og ekstreme forhold.

Før vi begynner å designe og produksjonsprosessen tar vi hensyn til mange utgaver knyttet til kundens krav som forventet bearbeidingskvalitet, type og parametere for maskinen, arbeidsemnet og mange andre. Hoggekniver er produsert med ulike typer klemme. Klemmekonstruksjon garanterer enkel montering av hele settet på maskinen. Design og produksjonstid av hoggers eller sett av hoggers laget på kundens forespørsel, tar i de fleste tilfeller ikke mer enn 10 virkedager etter å ha blitt enige om alle detaljer.

Alle typer hoggers er produsert på moderne CNC-maskiner av verdensberømte produsenter, noe som garanterer høy nøyaktighet og presisjon av de produserte verktøyene. Intero-perasjonal og endelig kontroll verifiserer produksjonen av verktøy og garanterer at hvert verktøy som sendes til klienten, er produsert i henhold til teknisk dokumentasjon og standarder. Konstruksjon og produksjon forblir i samsvar med alle sikkerhetsstandarder EN / PN-847-1 om verktøy for mekanisk trebearbeiding.

Ordrer bør omfatte:

  • Ytre diameter (D) eller diameterområde,
  • Borediameter (d),
  • Bredde på formaterte element (er),
  • Antall tenner (z) eller spindelrotasjonshastighet og fôringshastighet,
  • Type maskinert materiale,
  • Andre opplysninger som er relevante for utforming og produksjonsprosess.

Prisforespørsel

13 + 11 =